Mezoterapia în Chișinău. Utilizarea în cosmetologie

МезотерапияDezvoltarea tehnologiei moderne contribuie la obținerea rezultatului dorit într-un timp mai scurt. Pe deplin se poate referi la metoda mezoterapiei, care a devenit atât de populară în ultimii ani.

Ce este mezoterapia?

Această metodă se bazează pe injectarea elementelor biologic active cu o acțiune direcțională. În segmentele dorite ale pielii sunt aduse substanțele nutritive, microelementele și vitaminele, contribuind la corectarea schimbările legate de vârstă și îmbunătățirea compoziției calitative a pielii. Adaptarea individuală a zonei de influență și a compoziției formulei administrate accelerează obținerea efectului dorit rezistent.

Astăzi, mezoterapia este una dintre metodele cele mai practicate de combatere a pielii ce îmbătrânește. Mezoterapia este folosită pentru liftingul pielii faciale și celei de pe corp, pentru tratamentul de depozite de celulită, îndepărtarea cicatricilor și legăturilor, tratamentul acneei, modelarea corpului. Mezoterapia este adesea prescrisă în perioada de recuperare după o operație plastică.

În plus, mezoterapia adesea este prescrisă ca o metodă de luptă cu stresul. Mezoterapia anti-stres ajută la traume psihologice, anxietate, insomnie și diverse tulburări. Rezultate bune sunt observate atunci când se aplică mezoterapia pe păr.

Este bine compatibilă cu masaj de drenaj limfatic a corpului și cu diferite metode de corecție. Efectul se resimte după prima sesiune mezoterapeutică.


În ce constă diferența injecțiilor?

Укол мезотерапииCursul are drept scop obținerea unui anumit efect. Injecțiile în această metodă, pătrund foarte superficial în zonele problematice, soluția este injectată în cantități foarte mici. Procedura de tratament cu mezoterapie se realizează rar, având în principal un efect de menținere. Spre deosebire de alte tipuri de injecții, mezoterapia se realizează practic nedureros.


Ce se introduce cu metoda respectivă ?

Combinația de proporții precise de substanțe, care intră în compoziția injectabilă este cheia pentru aplicarea cu succes a acestei metode. Componentele care intră în compoziția soluției injectabile trebuie să posede efect pe o arie strict definită de piele, fără a provoca efecte secundare altor organe. Doar un profesionist calificat poate determina care suplimente de vitamine sau minerale sunt necesare pielii în acest moment.

Medicul care efectuează procedura respectivă, este un specialist cu cunoștințe profunde în dermatologie, farmacologie și reflexoterapie. Examinând tegumentul, medicul diagnostichează cauzele modificărilor care apar în piele, și deja pe baza analizei se efectuează procedura. Injecțiile administrate pot conține vitamine, microelemente, antioxidanți, aminoacizi, biostimulatori, extracte din plante și alți agenți care afectează zonele cu probleme. Din proporțiile reale și corectitudinea aplicării lor depinde efectul procedurii curei administrate.


Эффект мезотерапииEfecte în urma utilizării

Rezultatele obținute după administrare, se formează din următoarele efecte:

Tratamentul și regenerarea pielii, folosind aceasta metodă are avantaje indiscutabile. Pe lângă lipsa intervenției chirurgicale, pentru această procedură există puține contraindicații. Riscul de complicații este de asemenea minim, în ciuda faptului că mezoterapia se combină bine cu multe proceduri cosmetice. Eficiența sporită în îndepărtarea defectelor pielii se completează cu o menținere îndelungată a rezultatelor.

Cu ajutorul mezoterapiei se îmbunătățește circulația sangvină locală. Receptorii tegumentelor sunt stimulate prin acul care intră, îmbunătățind astfel microcirculația locală a sângelui. Ca urmare a microtraumei datorită acului introdus se generează procesul de vindecare prin stimularea creșterii și renovării noilor celule.

Efectul farmacologic care apare ca rezultat al interacțiunii dintre organism și soluție are un efect benefic asupra zonelor problematice. În timpul procedurii, există și o manifestare a efectelor opiacee, care apar ca urmare a reacției organismului la loviturile ușoare. S-a observat și acțiunea reflexogenă pe anumite zone ale pielii, similară cu efectul de acupunctura și reflexoterapie.


Metoda fără injectare

Impactul acului asupra tegumentului este o parte integrantă a metodei. Injecția corect efectuată asigură practic toate efectele acestei metode, în afară de cel farmacologic. La excluderea acului din proces, se schimbă procesul procedurii în sine și efectul obținut din respectiva procedură.


Utilizarea în cosmetologie

Această metodă ajută la tratarea și corectarea pielii uscate, defectelor faciale, vânătăilor și cearcănelor de sub ochi, acneei, pigmentării și îmbătrânirii pielii, bărbiei duble, celulitei, excesului de grăsime, vergeturilor după sarcină și multe alte cazuri. Această metodă o puteți încerca la noi, adresa în orașul Chișinău este indicată pe pagina noastră web.